Venlojen joukkueita päivitetty ja telttapaikkojen tiedot

Venlojen ykkos- ja kakkosjoukkueissa tapahtui sen verran muutosta, että kakkososuuden viestinviejät vaihtoivat paikkaa.

Tuulensuojapaikka (seuratelttapaikka) on nro 142 (täällä), jonne toimitetaan joukkuemateriaali. Materiaali on teltalla viimeistään tunti ennen Venlojen starttia. Jos tarvitset sitä ennen materiaalia, ota yhteys Leena Kuusipohjaan, jonka hallussa materiaali on (040-7628773).

Majoitustelttapaikat (4kpl) ovat osoitteissa Simeoninpolku 44 ja 46 sekä Timonpolku 43 ja 45. (Täällä). Myös Jukolasivuilta näkee kohdasta majoitus telttojen paikat majoituskartalta. Paikat omat samalla 4 paikan aluella. Paikoille Valosen Kari toimittaa Pajulahdesta lainatut 2 puolijoukkuetelttaa. Puolijoukkutelttojen lisäksi paikalle mahtuu omia telttoja. Majoitutaan tarvittaessa tiiviisti, että kaikkien halukkaiden omat teltat mahtuvat aluelle.

Lukekaa Jukola-sivuilta kilpailuohjeet ennen kilpailupaikalle saapumista! Muistakaa omat hakaneulat!

Seuran puolesta ei ole eväitä!