Leimaus –leiri käynnistyy tiistaina Vierumäellä

Viikon aikana on RR, TR, Taso 1 ja 2 sekä Teho – ryhmille erilaisia suunnistusharjoituksia. Oheisohjelmaa on aamusta iltaan mm. kartoittajakurssi, pyörä- ja tarkkuussuunnistusdemot sekä Vierumäen liikunnanohjaajien ohjaamina mm. juoksutekniikkaa, kaupunkisotaa, parkkouria, ultimatea, kinball, norsufutista, katukorista, tunnelipalloa, speedmintonia, sählyä, fresbeegolfia, uintia ja curlinkia.
Leirin aikana kisataan sählyturnaus ja leiriviesti, joka leirin päätöspäivänä perjantaina.
Leirin avajaisia vietetään tiistaina klo 20. Mukana ovat myös leirikummit Tytti Kirvesmies ja Aleksi Anttolainen.
Torstai-illan kruunaa Leirin disco, jossa luvassa menoa ja mahtavaa musiikkia.
Vanhemmille suunnistajille ja seuraohjaajille on loistavia luentoja. Keskiviikkona 12.6. klo 19.30 – 20.20 urheiluhallin auditorio, 2. krs Huippusuunnistaja Tuomas Tervo ja hänen valmentajansa Marko Väisänen kertovat nuorten suunnistajien harjoittelusta ja siitä miten Tuomas harjoitteli nuorten sarjoissa ja miten harjoittelu on muuttunut siirryttäessä yleiseen sarjaan.
Torstaina 13.6. klo 20.00 – 20.50 urheiluhallin auditorio, 2 krs nuorten maailmanmestari Kirsi Nurmi ja leirikummi ja nuorten MM 6. Tytti Kirvesmies kertovat yhdessä mitä nuorten naisten elämässä on tullut tehtyä matkalla kohti nuorten maailmanmestaruutta ja uusia haasteita naisten sarjassa.

Seurallemme leirin järjestäminen on suuri urakka. Toimitsijoita on ilmoittautunut eri tehtäviin mukavasti. Jos kuitenkin haluat vielä mukaan, niin ota yhteyttä leirisihteeri Anniina Niiraseen 044 – 286 5745.
Leirin aikana seuralaiset voivat käydä suunnistamassa harjoituksia, vaikka ei leirille olisikaan ilmoittautunut.
Seuraa leirin kuulumisia http://www.vierumaki.fi/leimaus2013/ tai Facebook: Leimaus 2013