Nuorten MM-katsastukset käyty sateisessa Tšekin tasavallassa

Mutta harva pystyi poikienkaan puolella, sillä vain voittanut Elias Kuukka oli ainoa “haamurajan” rikkoja. Aleksi taasen jäi melko kauaksikin. Kevään tuplamestarina ehkä hienoisessa ennakkosuosikin asemassa matkaan lähtenyt Allu sortui (kuten niin moni muukin) useampaan isohkoon virheeseen ja sija valui alaneljännekseen.

Keskiviikko oli kuitenkin uusi päivä. Vielä hiukan hataroiden tietojen perusteella Aleksi olisi sijoittunut pitkän matkan karsinnassa kakkoseksi, puoli minuuttia voittajasta (joka oli ilmeisesti aseveli Nenonen). Täten Allu tarttui ainakin hikisen käden otteella kisakoneen ovenkahvaan.

Lotan tilanteesta ei ole tällä hetkellä muuta tietoa, kuin että pitkä matka meni penkin alle.

Keskimatkan tulokset, Pitkän matkan tulokset

Keskimatkan väliajat, Pitkän matkan väliajat

Keskimatkan kartat: M20 , W20

Pitkän matkan kartat: M20 osa 1 ja osa 2, W20