Aleksi uskomattomassa vedossa, Lotta hopealle

Kun on päässyt mitalien ja etenkin kullan makuun, miksi lopettaa yhteen. Näin saattoi ajatella viikonlopun tuplamestari Aleksi Anttolainen aamulla, SM-erikoispitkien lähtöpaikalla Puumalassa. Allu oli koko matkan aivan kärkipaikan tuntumassa ja johti mm. puolimatkassa reilulla minuutilla. Lopussa miehen alku pisti kuitenkin pelin tiukaksi ja päästi aseveljensä Lauri Nenosen (SK Vuoksi) aivan iholle. 500m ennen maalia Lauri johti jopa kahdella sekunnilla, mutta lopussa Aleksi pisti tossun heilumaan ja kultaa tuli 17s erolla. Urheilukoulun onnistuneesta talvesta kertonee se, että koulun kolmas jäsen tuli neljänneksi.

Viikonlopun toinen tuplamitalisti Lotta joutui taipumaan tänään kakkoseksi. Vielä ensimmäisessä väliajassa Lotta oli aivan kärjen tuntumassa ja tuleva voittaja Emmi Jokela (Suunta-Sepot)  6min takana. Emmi vei voiton melko selvästi, mutta Lottakin joutui kirimään hopeansa eteen. Lähestymisessä Annabella Tolonen (Rajamäen Rykmentti) leimasi tismalleen samaan aikaan, mutta niinkuin Allunkin, Lotan vetotreenit eivät ole menneet kevään aikana hukkaan: Annabella jäi 8s taakse.

Veteraanien puolella vain Koikka onnistui murtautumaan kymppisakkiin. Itseasiassa mitalikin oli sijallisesti lähellä (4.), mutta ajallisesti sinne oli miltei 6min.

LS-37-tulokset