Mikkelissä huuhdottiin kultaa urakalla (edit. nyt kommenttien kera)

Molemmilla kultaa napanneilla oli suoritus hyvin hallussa koko ajan. Lotta johti kisaa koko matkan kakkoselta asti ja Aleksi otti lopullisen ykköspaikan kuudenneksi viimeisellä rastilla. Jotain kertoo sekin, että Aleksi hävisi maksimissaan neljä ja Lotta viisi sekuntia minkään rastivälin parhaimmalle.

Aleksille kulta on ensimmäinen (niinkuin on ensimmäinen mitalikaan) laatuaan. Lotta tietää jo miltä maisemat näyttää sprinttipalkintopallin ylimmältä osalta, sillä hän harjoitteli sitä jo viime vuonna Tampereella.

Isot onnittelut mitalisteille!

LS-37 -tulokset

Kommentit:

Aleksi – Fyysisesti ei ollut ihan “pöljä” päivä, mutta hyvä kuitenkin. Rata oli hyvä ja tarjosi sopivasti reitinvalintaa, joskin odotin muutamaa vielä pahempaa reitinvalintaväliä. Sain suunnistuksen heti eteen ja kartanlukufrekvenssi pysyi hyvin yllä koko kilpailun ajan – taidollisesti lähes optimisuoritus, joten ei voi olla kuin tyytyväinen.

Lotta – Juoksu ja suunnistus kulki kumpiki hyvin tänää lukuunottamatta että keskittyminen vähän herpaantu lopun lyhyillä väleillä ja sitte tuli muutama rastilta väärään suuntaa lähtö mutta ei ne montaa sekuntia tainnu viedä väliaikojen perusteella. tyytyväinen kyllä oon!