Kausi auki kevätleirillä

Perjantaista sunnuntaihin kestäneelle leirille mahtui neljä suunnistusharjoitusta. Perjantaina haettiin maastotuntumaa pienessä kevätsateessa vuoden 2010 Halikkoviestikartalla. Lunta oli paikoin notkoissa ja pohjoisrinteillä, mutta se ei juuri suunnistusta haitannut.

Lauantaina siirryttiin vuoden 2006 Salo-Jukolan maastoon. Jyrkkäpiirteisissä lähes lumettomissa avokalliomäissä riitti haastetta kaikille. Nuoret (ja nuorenmieliset) vetivät harjoituksen pareittain vuorovedoilla. Vain vetovuorossa olleella suunnistajalla oli kartassaan rastit ja perässäjuoksijan piti sijoittaa löydetty rasti tyhjälle kartalle.

Iltapäivällä suunnistettiin vauhdikas leirikisa pariviestinä. Voittajia ei kuitenkaan lopulta saatu selville, koska päivällisen lähestyessä oli viesti keskeytettävä. Illalla mölkkypeleissä voittajajoukkue sen sijaan oli selvä. Naiset pesivät tytöt, pojat ja miehet illan viimeisessä pelissä. Mainittakoon kuitenkin, että miehet voittivat ne kolme ensimmäistä peliä.

Sunnuntaina suunnistettiin vielä jo hyvinkin keväisissä olosuhteissa Angelniemen Kokkilassa sinikäyräkartalla. Mäkisessä maastossa pelkkien maastonmuotojen mukaan suunnistaminen oli jopa helpompaa, kuin tavallisella kartalla meno. Viimeinen harjoitus olikin monen mielestä leirin paras. Kiitos vielä Kimmolle ja Heikille leirijärjestelyistä!

 

 

 

 

Lisää kuvia