Perjantain salivuorolla hiki virtasi

Ylioppilaskirjoitusten aiheuttaman piiiiitkän tauon jälkeen pääsimme jälleen jumppaamaan ja pelaamaan Lea os. Harjun, nyk. Anttolaisen johdolla. Allekirjoittaneella kunto oli loppua jo alkulämmittelyn kohdalla, mutta viimeistään seuraavana päivänä yksi jos toinen tunsi lihaksissaan pitkän tauon ja tehokkaan treenin aiheuttamat rasitukset. Lea veti hyvät juoksutekniikkaharjoitukset, leikkipommitukset sekä kuntopiirin ja tulevaan leirikilpailuun saatiin kuuman ryhmän lähtijät selville. Kovakuntoisimmat 😉 jaksoivat vielä pelailla tunnin sählyä. Mukana oli vanhojen naamojen lisäksi uusi kasvo, seuraamme vasta liittynyt nuorukainen Hannes, jonka sukunimi jäi epähuomiossa kysymättä. Hannes on ollut nuorten harjoituksissa jo parina maanantaina mukana. Tervetuloa seuraamme!

Ensi perjantaina vetovuoro on Kuntsilla, joka toivotti kaikki, erityisesti Lean, tervetulleiksi paikalle!

Perjantain 19.4. vuoro peruttiin päällekkäin kevätleirin kanssa olevana ja kauden viimeinen vuoro onkin sitten 26.4., jolloin Vipe järjestänee meille kokeneena liikunnanohjaajana/-opettajana varmasti jotain speciaalia.