AM-hisu keskimatka- ja pitkä matka kisailtu

Viime viikonloppuna 26. – 27.1. Hauhon Sisu järjesti Hämeenlinnan Tuuloksessa avoimet kansalliset 2-päiväiset hiihtosuunnistuskilpailut, jotka toimivat samalla Päijät-Hämeen Suunnistusalueen keski- ja pitkän matkan AM-kilpailuina. Seuraamme liittyneistä uusista jäsenistä moni pääsi mukavasti heti mitaleiden makuun ja pidempään seurassamme olleet kasvattivat palkintorivejään.

Keskimatkalla tälle kaudelle Ounasvaaran Hiihtoseurasta seuraamme liittynyt kokenut ja menestynyt hisu-kettu Markku Kotala nappasi ensimmäisen Päijät-Hämeen Suunnistusalueen mitalinsa voittaen H55-sarjan. Samassa sarjassa Maili-Masa Matti Kotilainen sai pronssia. Rajamäen Rykmentistä tullut naisvahvistuksemme Nikkarin Saara hisusteli hopealle D21A-sarjassa. Myös Rastivarsoista riveihimme liittynyt Jokisen Heikki saavutti ensimmäistä kertaa Lahden Suunnistajien väreissä am-mitalin, pronssisen sellaisen, sarjassa H45. Muita mitalisteja keskimatkalla olivat hopeamitalistit Jukka Savolainen (H65), Esko Ranta (H75), Oskari Arvela (H14) sekä pronssimitalisti Alexey Zdeblovskiy (H40).

Sunnuntaina Pitkän matkan kilpailussa Maili-Masa kirkasti edellispäivän mitalinsa väriä voittaen sarjan H55. Hopeaa saavuttivat Alexey Zdeblovskiy (H40), Igor Bondarenko (H45) ja Esko Ranta (H75). Pronssia saivat Timo Nykänen (H50), Kauko Turunen (H65) ja Victoria Zdeblovskiya (D21A).