Tytti mainiosti kuudes nuorten MM-kisojen keskimatkalla (+kommentit)

 

Väliaikoja seuraamalla Tytillä on alussa ja lopussa tullut pientä ongelmaa, mutta ei kuitenkaan karsintojen kaltaisia > minuutin virheitä. Alkupäässä lähtenyt Tytti piti kakkospaikkaa hyvin pitkään, mutta lopussa karsintojen parhaista neljä pystyi ohittamaan hänet. Lopulta eroa kisojen ylivoimaisimpaan (oliis varmaan pitkälläkin matkalla paremmin pärjännyt ilman ukkosmyrskyä) urheilijaan – Tove Alexanderssoniin – jäi vajaat 3min. Samalla Tytti oli paras suomalainen, joskin Mäntsälän Elisa Mäkinen nousi lopussa melko lähelle kahdeksanneksi. Tytin hyvä keskimatka petasi myös suurella todennäköisyydellä (tätä päivää ennen oli siinä ja siinä) ykkösjoukkuepaikan huomiseen viestiin ja mitalitaistoon.

Edit 12.7. klo 23:45

Kommentit:

Oon tyytyväinen ja iloinen että onnistuin viimeisessä mahdollisuudessani tekemään normisuorituksen jolla ylsi suureksi onnekseni palkinoille! Tälläisia suorituksia olisi kaivattu aiemminkin, mutta tuppaan aina olemaan pikkasen myöhässä niin niinpä kai nytkin. Tuli pieniä 10-20 sek kaarroksia useampiakin ja pysähdyksiä, mutta mun taktiikka olikin ehdottomasti ottaa tarkasti ja rauhassa ja täysin suunnistuksen ehdoilla. Toimi tänään ja toimii ehdottomasti huomenna viestissäkin.