Gebardointiyrityksiä Kainuun 2. osakilpailussa

Savolaisen Jukka vastasi jälleen parhaasta sijoituksesta ollen toinen sarjassaan H65AL. Yhteistuloksissa Jukka jouti luovuttamaan piikkipaikan 18 sekunnilla, mutta on edelleen hyvässä ja ehkä paineettomammassa asemassa.

 

Aleksi onnistui parhaiten Vuokatin Helmeen majoittuneen porukan osalta gebardoinnissa sijoittuen H20E-sarjassa 4.:ksi, vaikka kertoikin päivän olleen suunnistuksellisesti melko hyvä, mutta tämän hetken fyysisen vireen ei kovin hyvän. D45:ssa Vipe jatkoi hyviä sijoituksia ollen myös 4. mutta kiteytti päivän suoritustaan seuraavasti: “Voihan rähmä mikä pummi! Vähän pummasin ykköstä ja kakkoselle tein noin 5 min megapummin.”

H60AL-sarjassa KooKoo kommentoi vaatimattomasti, että tänään meni ihan hyvin.Tulosliuskalta mies löytyi sijalta 5 ja nousi samalle sijalle jo yhteistuloksissa. Emma juoksi samoin sijalle 5 tänään D16B-sarjassa.

Ida jatkoi tuloksia kymppisakin pintaan ollen 11. sarjassa D12. Ida kertoi, että ei etsinyt mitään rastia, mutta juoksu ei vaan kulkenut. Claudia paransi sijoituksia ensimmäisestä osakisasta tekemällä “yhden isomman pummin, mutta suunnistaen muuten ihan hyvin” sarjassa D13A sijoitus 16. H8RR-sarjassa Karo näytteli suoritukselleen pelkkää peukkua, sija 18 tänään. Samassa sarjassa Arvelan Henri avasi rastiviikon sijalla 24. Isoveli Oskari sijoittui 27.:ksi sarjassa H12.

H40-sarjassa gebardien Jarin ja Mikan välinen taisto päättyi jälleen Mikan voitoksi tänään selkeämällä erolla kuin toissa päivänä, sijat 21. ja 34. Sunkun mukaan gebardointi-taktiikka, alusta asti kovaa, oli huono. Sunkku totesi kisan jälkeen myös, että rastit pitäisi käydä numerojärjestyksessä. Kuntsin kommentti oli “ihan hyvin meni”. H21C-sarjan Lari gebardoi oikein huolella, mutta uhosi, että vaikka meni huonosti, niin uuteen taistoon seuraavaan osakisaan, sijoitus tänään 7.

Orkolan pariskunnasta Eija sarjassa D55A sijoittui 15.:ksi ja kertoi, että meni oikein hyvin. Antti puolestaan H55A-sarjassa paransi puolella ensimmäisen päivän sijoitusta ollen 11. ja suunnisti kertomansa mukaan jo paremmin. Huomenna Orkolat pitävät seuran lippua korkealla rastiviikon yhteydessä järjestettävässä Golf-turnauksessa. Onnea peleihin!! Myös Jokisen Esko puolitti sijoitustaan sunnuntaista ollen H65-sarjassa 11. Eskon mukaan hänellä meni paremmin, mutta juosta ei meinaa jaksaa.

Naisosastosta Miia sarjassa D21A sijoittui 10.:ksi ja D40-sarjassa “juoksevat” Koikka ja Sarkka sijoille 8 ja 26. Sarkka kertoi, että paremmin meni kuin edellisessä kisassa, mutta tuli tehneeksi partiolaisreitinvalinta-polkusekoilun ja kuntoa=vauhtia=gebardointia tarvittaisiin lisää. Tuosta vauhtikommentista on Koikan hyvä olla samaa mieltä omalta osaltaan.

Toinen osakisa on takana ja ainakin Vuokatin Helmessä naiset alkavat keskittyä illan koitokseen eilisen karvan mitalla ANNETUN harjoitusAlias-pelivoiton jälkeen. Luvassa on varsinainen Alias-peli naiset vastaan miehet, jonka voitto tulee olemaan mukava jatko tietokilpailuFocus-pelien, asfalttimölkyn sekä keilailujen naisvoittojen sekä SUUNNISTUSMENESTYKSEN jatkeeksi. Näyttää siltä, että LS:n sivut ovat yhtä luotettavaa luettavaa kuin IS, IL ja Seiska-päivää-lehti, mitä tätä edeltävään Kainuu-uutisointiin tulee.

PS: Gebardi-miehiltä voi kysyä, mitkä 2 eliötä muodostavat jäkälän ja vinkiksi voi jo antaa, että toinen niistä ei ole kanerva 😀

PPS: Nimettömänä pysyvä huoltaja povaa, että naisenergia jyllää tänään(kin)!