Iltarastit 10.7.2012 : Vanhoja hywiä aikoja muistellen

LS-37 viettää seuran 75 v. juhlavuotta ja tähän liittyen 10.7. iltarasteilla Lahden Urheilukeskuksessa on tarjolla pieni kosketus siihen, millaista suunnistus oli  ennen vanhaan. Urheilukeskuksen alue, tai oikeastaan koko Salpausselän harju Lahdesta Hollolan suuntaan on kautta vuosikymmenien  ollut keskeisellä sijalla LS-37:n suunnistustoiminnassa. Tarkkasilmäinen kulkija löytää Urheilukeskuksen maastosta merkkejä  itsenäisen Suomen historiasta .
 
10.7. kaksi pisintä rataa suunnistetaan  kartalla, joka on vuodelta 1946 . Mittakaava on 1:20 000. Kartan polkukuvausta ei ole päivitetty ja joitain muitakin muutoksia on ajan saatossa tullut.  Niinkuin iltarastien lähtörutiineihin  aiemmin kuului, näiden ratojen osanottajat piirtävät itse ratansa karttoihin. Ja pihtileimasimetkin rasteilta löytyy.
Jotta karttojen aikaspektri olisi  tarpeeksi laaja, iltarastien yhteydessä on myös rastireitti-rata, joka juostaan uunituoreella 1:4000 sprinttikartalla.
 
Tervetuloa iltarasteille 10.7.2012