Perjantaina kansainvälinen Jukola-iltama (tarkentunut ohjelma)

Jo perinteeksi muodostunut (eli toinen kerta ja edellinen kaksi vuotta sitten) Jukolaa edeltävä iltama järjestetään Jalkarannan koulun ja Tapanilan maisemissa.

Ilta alkaa pesiksen peluulla Jalkarannan koulun hiekkakentällä klo 17:30. Jos koulun kenttä varattu, siirryttäneen Kankolan kentälle (S-marketilta järveä kohti). Kotilaisen Matti toimittaa paikalle mailoja ja räpylöitä, joten ilman omia välineitäkin voi tulla huoletta paikalle.

Tämän jälkeen Tapanilaan, jossa saunat lämpimänä pesiksen peluun jälkeen about klo 19 eteenpäin. Jos saunominen ei nappaa, on majalla lautapelejä, joita pelaamalla voi kuluttaa aikaa ruokailua odottaessa.

Kahdeksan kieppeillä tarjolla pitsaa, mehua ja jälkkärinä raparperipiirakkaa.

Jos halua löytyy, kruunaa suomalaisia perinteita noudattavan illan vielä mölkkyskaba.

Tervetuloa!