Leimaus leiri 2012

Tämän vuotinen Leimaus leiri järjestettiin Vuokatin urheiluopistolla tämän viikon tisitaista perjantaihin. Meidän seurasta leireilemässä olivat Oskari, Camilla, Vladislav, Eeva, Ville ja Claudia. Ohjaajina toimivat Joni ja Pauli. Koska ensi vuonna Leimaus leirin järjestää Lahden Suunnistajat niin mukana olivat tutustumassa järjestelyihin myös Anniina ja Virpi. Myöskin Tauno käväisi paikalla.

 

 

Matka Lahdesta Vuokattiiin ja takaisin taitettiin bussilla yhdessä Rastivarsojen ja
Hollolan Urheilijoiden kanssa. Viikon aikana suunnistettiin parhaimmillaan kolme harjoitusta päivässä. Näiden lisäksi oli tarjolla monipuolista oheisohjelmaa. Valitettavasti Claudian osalta leiri sai vähän ikävän päätöksen, kun hän kaatui viimeisessä leirikilpailussa ja ranne murtui.

Leiriliäisten kommentteja ja lisää kuvia leiristä lisää ensi viikolla ilmestyvässä Puskarastissa.