Naiset vauhdissa Prisma-rasteilla

Helatorstain perinteiset Prisma-rastit kisailtiin tänä vuonna Lohjan vaativassa ja raskaassa maastossa. Kurainen pelto ja sateinen sää eivät mieltä ylentäneet, mutta onneksi hyvät sijoitukset piristivät päivää.

D12-sarjassa Sundqvistin Ida suunnisti hienosti neljänneksi ja vuotta vanhemmissa tytöissä Kantolan Claudia 8:nneksi. 16-vuotiaiden reitillä Lotta sai jo ajatuksen päästä kiinni ja tuloksena oli toinen sija.

D21A:ssa Karetjoen Miia nappasi kymmenennen sijan, D35-sarjassa Tahvanaisen Anu oli neljäs ja sarjanousija Koivuniemen Kirsi nelikymppisissä 6. Koikan matkaan mahtui 4 minuutin jättipummi, jonka syntytapa on erään seuralaisemme kannalta hyvä, mutta koitui Kirsin kohtaloksi; juuri ennen omaa rastiaan Kirsi nimittäin neuvoi Vipelle naisten olinpaikan, ja siinä se ajatus sitten katosi…

Miesten puolella Anttolaisen Aleksi veti kelpo shown sijoittuen tasokkaassa H21E-sarjassa 29:nneksi voittaen samalla monta oman sarjalaista kilpakumppaniaan. H75:ssa Rannan Esko selvitti reittinsä sijoittuen seitsemänneksi.

Kaikista parhaimmasta sijasta vastasi Koikalta suunnistusoppeja imenyt H21C-sarjan Lari Ikonen, joka voitti elämänsä ensimmäisen suunnistuskilpailun vakuuttavasti reilulla 13 minuutilla. Kainuun rastiviikolle tähtäävä Lari aikoo vakiinnuttaa itsensä kesän aikana paikkansa korkeimmalla korokkeella.

Myöskin helatorstaina kisatuissa Vehkalahden Veikkojen kevätkansallisissa ei juuri ls-paitoja näkynyt. Parhaimmasta lahtelaissuorituksesta vastasi Martikaisen Erkki sijoittuen H70-sarjassa kuudenneksi.

Suunnistustapahtumat eivät suinkaan ole tältä viikolta ohi. Tänä iltana Rautakorvessa tarjotaan viestiharjoitusta yhdessä Kuusamon Erä-Veikkojen kanssa; kaikki mukaan! Kilpailujen osalta meininki jatkuu muun muassa Karkki-rasteilla sekä sprinttisuunnistuksen merkeissä niin Särkänniemessä kuin R2 SM-sprintin tiimoilta Seinäjoella. Antakaahan aihetta hyviin raportteihin eli tsemppiä kaikille!{jcomments on}