Särkänniemi suunnistus 2012

Olkaa ajoissa paikalla. Matka Mannerkiven busseilla kestää n. 2 tuntia.

Bussiin voi tulla matkalta kahdelta pysäkiltä (Töyrylän kukkakaupan ja Hollolan kuntakeskuksen S-Marketin kohdalta, tie 12, Tampereelle päin). Jos tulet kyytiin matkalta muista ilmoittaa siitä Mikalle 040-7381901.

Perillä Tampereella jokaiselle jaetaan bussissa kilpailunumerot ja muu kilpailumateriaali ja lisäksi pienet eväät. Kokoonnutaan (ml omalla autolla saapuvat) Särkänniemen linja-autojen parkkipaikalle LS-37:n busseille klo 9.30.

Osalla on oma emit-kortti, osalle otamme toimistolta LS-37 emit-kortteja ja osalle on varattu vuokra-emit. Tarkastakaa tiedot Särkänniemi-suunnistuksen sivuilta torstaista alkaen.

Ota mukaan vaihtovaatteet, jotka voit vaihtaa kilpailun jälkeen ja muutenkin säänmukaiset vaatteet. Kilpailun jälkeen ylimääräiset reput ja vaatteet voi jättää bussiin.

Takaisin lähdemme noin klo 17.00-17.30, sovitaan bussilla tarkempi aika menomatkalla.

Rannekemaksut ja aikuisten bussimaksut peritään suunnistuskoulumaksun yhteydessä tai erillisellä laskulla jos suunnistuskoulumaksu on jo maksettu.

Matkanjohtajana toimii Mika ja mukana ohjaajina ainakin myös Anu, Jari, Sari, Heikki, Krisse ja Tomi. Ohjaajille vastuut jaan linja-autossa.

HYVÄÄ SUUNNISTUSONNEA ja NAUTINNOLLISTA HUVIPUISTOPÄIVÄÄ!