Tietoa Jukolan viestistä

Jukolan Viesti 2012 /LS-37

Lisätietoa alla olevasta linkistä tai ylävalikon Valmennus-kohdasta.

LS-37 on ilmoittanut Venlojen viestiin 7- ja Jukolan Viestiin 5 joukkuetta. Kaikkien niiden, jotka Jukolassa haluavat juosta, on ilmoittauduttava IRMA:an Jukolahalukkaisiin (kirjaudu, oikean pvm kohdalla “ilmoita viestihalukkuus”) tai sähköpostilla toimisto # ls37.fi viimeistään 15.5.2012. Päivämäärä on siksi tärkeä, koska Jukolan ilmoittautuminen ns. normaalihinnalla päättyy ja joukkueiden määrää voidaan vielä tarkistaa. Hoida homma siis ajoissa.Miesten joukkueet keräävät Juha Hirvonen/Pekka Huusari ja naisten joukkueet Kirsi Koivuniemi ja Leena Kuusipohja.1-ja 2. joukkueisiin valinnoissa apuna käytetään katsatusmenettelyä, johon kuuluu seuran testijuoksut, oma leirikilpailu, Prisma-rastit sarjassa H/D21A sekä muut näytöt kevään kilpailuissa. Koska Jukolanviesti juostaan verrattain lähellä Lahtea, seura ei järjestä yhteiskyytejä, vaan kulkeminen kilpailukeskukseen tapahtuu omaehtoisesti kimppakyydein. Seuraa Jukolan viestin sivuja ja järjestäjien toiveita.Jos kysyttävä, ottakaa yhteys valmennusjaoston pj.  koikka(at)phnet.fi