Kevätleiritietoa

Sunnuntain aikataulusta saattaa tulla viestissä pisimpiä viimeisiä osuuksia juokseville suhteellisen tiukka. Ruokailemassa pitää olla klo 18:00 ja sitä ennen pitäisi olla suoritettu sunnuntain ainoa (toki vapaaehtoinen) treeni.

Alustava aikataulu:

Su
Aamu – Finnspring viesti
16:00 Sprinttiharj., Söderkullan Urheilukenttä
17:10 Suunta kohti Rastilaa (25km)
majoittuminen/suihku
18:00 Päivällinen, Rastilan Kartano

Ma
8:00 Aamupala
9:00 Autolla treeniin (25km)
9:30 Pilvijärvi, pitkämatka
11:00 Takaisinpäin
12:00 Lounas, Rastilan Kartano
14:30 Autolla treeniin (15km)
15:00 Landbo, viestitreeni
16:15 Takaisinpäin
17:00 Päivällinen
Iltaohjelmaa, ehkä jopa munkkeja ja simaa

Ti
8:00 Aamupala
9:30 Autolla treeniin (15km), mökit luovutetaan
Treenin jälkeen suoraan Lahteen, ei ruokailua seuran puolesta

Treenien järjestys saattaa vielä muuttua. Kuten myös aikataulu ylipäätänsä. Varsinkin autokuskit, seuratkaa tämän artikkelin kommentteja aina lauantaihin asti.

Mukaan lähtee 22-25 henkilöä päivästä riippuen. Jakaudumme kuuteen mökkiin tasaisesti. Alustava mökkijako on tehty ja sen voi nähdä ensimmäisessä treenissä.

Autolla lähtijät voisivat ilmoittautua Kimmolle pikimmiten. Mukaan tarvitaan viisi autoa.

Emitit mukaan, jos omistaa, saatamme käyttää sprinttiharjoituksessa emittejä. Karttamuovit, suunnistuskamat, tarpeeksi lämmintä vaatetta niin harjoituksiin kuin vaihtovaatteiksi. Peti- ja liinavaatteita eikä pyyhkeitä tarvita!

Ajoa tulee Lahdesta käsin ehkä noin 300km kaikkinensa. Jos auto kuluttaa noin 6 litraa 100 km:llä ja bensa maksaa 1,7 euroa/l, menee bensoihin noin 30 euroa + auton muut kulut ja kulumiset. Tämän laskutoimituksen perusteella ehdotan, että jokainen varaa kuljettajalle vajaat 10 euroa kyytirahaa ja jokainen kuljettaja ottaa sen myös vastaan!

Kysymyksiä: kimmoh # hotmail com / 040 5588 317

Mökkikuvaukset:
Hirsimökissä on makuuhuoneessa 120 cm leveä parivuode sekä erillinen sänky. Parvella on kaksi erillistä sänkyä. Olohuoneessa on vuodesohva yhdelle. Lisäksi mökissä on kylpyhuone, minikeittiö sekä terassi. (Pyörätuoliluiska.) Mökin varustetaso: WC, suihku, televisio, dvd-soitin, jääkaappi, keittolevy, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, tiskikone sekä perusastiasto. Vuodevaatteet / lakanat sekä pyyhkeet sisältyvät hintaan.

4-6 -hengen lomamökeissä on makuuhuone jossa 2 erillistä vuodetta (joista saa myös parivuoteen) sekä kerrossänky. Olohuoneessa on tarvittaessa 2 erillistä lisävuodetta. (Vuodepaikkoja max 6:lle.) Lisäksi mökeissä on ruokailutila, avokeittiö, kylpyhuone ja sauna. Mökit soveltuvat liikuntaesteisille. Mökin varustetaso:
WC, suihku, sauna, televisio, dvd-soitin, jääkaappi, imuri, sähköliesi, uuni, tiskikone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, dvd-soitin sekä perusastiasto 4 / 6:lle. Vuodevaatteet / lakanat sekä pyyhkeet sisältyvät hintaan.