Tietoa Jukolan viestistä

LS-37 on ilmoittanut Venlojen viestiin 7- ja Jukolan Viestiin 5 joukkuetta. Kaikkien niiden, jotka Jukolassa haluavat juosta, on ilmoittauduttava IRMA:an Jukolahalukkaisiin, (kt. Jukolan viestipvm Irmassa) linkki kirjautumissivulle tai sähköpostilla toimisto@ls37.fi   viimeistään 15.5.2012. Päivämäärä on siksi tärkeä, koska  Jukolan ilmoittautuminen ns. normaalihinnalla päättyy ja joukkueiden määrää voidaan vielä tarkistaa. Hoida homma siis ajoissa.

Miesten joukkueet keräävät Juha Hirvonen/Pekka Huusari ja naisten joukkueet Kirsi Koivuniemi ja Leena Kuusipohja.

1-ja 2. joukkueisiin valinnoissa apuna käytetään katsatusmenettelyä, johon kuuluu seuran testijuoksut, oma leirikilpailu, Prisma-rastit sarjassa H/D21A sekä muut näytöt kevään kilpailuissa. Testijuoksusta ja leirikilpailusta ilmoitetaan erikseen harjoituskalenterin valmistuttua.

Koska Jukolanviesti juostaan verrattain lähellä Lahtea, seura ei järjestä yhteiskyytejä, vaan kulkeminen kilpailukeskukseen tapahtuu omaehtoisesti kimppakyydein. Seuraa Jukolan viestin sivuja ja järjestäjien toiveita.

Jos kysyttävä, ottakaa yhteys valmennusjaoston pj.  koikka(at)phnet.fi