Hisu-harjoituskutsu 14.1.2012, klo 10.30 alkaen

Sarjat, matkat ja maksut:
Tapahtuma on iltarastityyppinen harjoitus, jossa on käytössä emit – leimaus. Ratoja on kolme erilaista: pitkähkö (A), keskipitkä (B) ja lyhyt (C). Kaikki hisuttavat samassa sarjassa. Matkat julkaistaan myöhemmin, lähempänä ajankohtaa. Täysi-ikäisten karttamaksu on 7e, lasten 4e. Karttamaksuilla tuetaan hisu-urien ylläpitoa. 

Ilmoittautuminen:
Toivomme, että ilmoittautuisit harjoitukseen 12.1. mennessä, jotta osaamme varata karttoja kaikille. Ilmoittautua voi sähköpostilla osoitteeseen mona.lindroth(at)asikkalanraikas.net. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, radan jonka haluat kiertää ja emit-numerosi. Yritämme järjestää paikalle ylimääräisiä hisu-telineitä ja emittejä, joita saa lainata. Ilmoitathan kuitenkin etukäteen, jos sinulla on tarvetta lainavarusteisiin.

Maasto
Maasto on tasaista kangasta, jossa ei ole suuria mäkiä. Maasto sopii hyvin aloittelijoille, mutta on myös hyvää harjoitusta jo kauemmin lajia harrastaneille. Maaston lumitilanteesta raportoidaan Raikkaan nettisivuilla puskaradiossa.

Opastus ja ”kilpailukeskus”
Opastus on tieltä 313 lentokentän risteyksestä. ”Kilpailukeskuksena” toimii Vesivehmaan lennonjohtotorni – paikka on sama kuin viime vuonna. Lennonjohtotornissa on lämmin aula, jossa pystyy vaihtamaan vaatteita, pesumahdollisuutta ei ole.

Lähtö
Lähdöt klo 10.00 – 12.00, jonka jälkeen maastoon saa lähteä vain ilman ajanottoa. Maastosta on suotava tulla pois klo 14.00 mennessä.

Kartta
Hiihtosuunnistuskartta 1:10 000/5m. Kartan koko A4, tulostetaan 1/12.

Tiedustelut
Risto Iivonen  0400 186 454 risto.iivonen(at)asikkalanraikas.net
Mona Lindroth 050 5477 234 mona.lindroth(at)asikkalanraikas.net