Halikkoviesti 22.10.2011

Verkkovihkoon on ilmaantunut mukavasti nimiä, mutta vielä kaipaan lisää porukkaa mukaan, jotta joukkueet saadaan asiallisesti kasattua.

Viestijoukkuehan valitaan ohjeiden mukaan seuraavasti:
“JOUKKUEEN KOKOONPANORAJOITUKSET: Joukkueessa on oltava vähintään neljä naispuolista suunnistajaa. Joukkueessa saa olla enintään viisi H19-39 -sarjalaista suunnistajaa. Osuuden 14 juoksijan pitää olla D-sarjalainen.

 

SARJAVAATIMUKSET: Joukkueeseen tulee kuulua juoksijoita eri sarjoista vähintään:

yksi D -16 tai D45- -sarjalainen ja
yksi H/D -14 tai H/D55- -sarjalainen ja
kaksi H/D -16 tai H/D45- -sarjalaista ja
kaksi H/D -18 tai H/D40- -sarjalaista.”

Ei niin kovin helppo yhtälö yllä oleva sekamelska. Kaipaankin nyt osanottovahvistuksia erityisesti seuran junioreista. Nyt on tarjolla hieno viestikokemus ennenkuin tositoimet Venloissa ja Jukolassa alkavat. Samoin puutetta on  naispuolisista osanottajista.

Lisäilkäähän nimiänne Verkkovihkon palveluun tai ilmoittakaa osanottohalukkuudesta suoraan minulle 040-5468 298 /hapsu[@)]pp.phnet.fi .

Niinkuin aiemmin jo kerrottiin, Halikkoviestiin mennään kimppakyydeillä ja valmennusjaosto korvaa pienen km-korvauksen kunhan autossa on vähintään 3 kilpailijaa.  Kimppakyytiin on päädytty siksi kun edellisvuosina varattu bussi on ollut puolityhjä kilpailijoiden tullessa omineen ja ja jatkaneen sitten kisan jälkeen kuka minnekin sukuloimaan.

Ilmoittautuminen joukkueeseen viimeistään 10.10.2011 jotta saadaan oikea joukkuemäärä selville.Kilpailukutsua voi tuijotella linkistä http://www.angelniemenankkuri.com/halikkoviesti_2011/index.php?id=101&colspan=1&lang=fi

 

Terv. Tauno H