Hollola-Rastit 11.9.2011 Hollolan Korpikylässä

Kuumasta kylmään vaihtelevassa, mutta poutaisessa, säässä juostiin tämän vuotiset Hollola-Rastit sunnuntaina 11.9.2011 Hollolan Korpikylässä Keisarsuon kartalla. Maastosta oli osattu hyödyntää jälleen parhaat osat ja radat olivat haasteellisia. Sarjavoittoihin seuralaisistamme ylsivät D12TR-sarjassa Sundqvistin Ida, jonka mitalikahveja nautittiin myöhemmin illalla, sekä H55-sarjassa Maili-Masa Kotilainen ja H21C-sarjassa Tuomas Jära Järvinen.

Tulokset linkin takana: http://www.hollolanurheilijat.com/@Bin/211843/2011HOLRATU.html

Vajaan parin viikon päästä (la 24.9.2011 klo 13) pääsemme samaiseen maastoon ottamaan mittaa toisistamme seuranmestaruuskilpailujen muodossa HU:n Jaskarin Jussin toimiessa ratamestarina. Ennakkoilmoittautumiset verkkovihkoon, jahka sinne saadaan luotua ko. skaballe oma kohtansa. Tarkemmat tiedot ratapituuksista sarjoittain lähipäivinä.