SM-pitkien tulossaldo jäi laihaksi

NuJu ja eilinen karsintasuoritus antoi jo hiukan odottaa, että Lauri on löytänyt ns. jyvän. 11:ksi viimeisenä matkaan lähtenyt Lauri meni maaliin tullessa kärkeen, mutta piti paikkaansa vain kaksi sekuntia. Kolme minuuttia perään lähtenyt Arttu Syrjäläinen ohitti hänet samoin tein. Lopun yhdeksästä kaverista kuitenkin enään kolme pystyi ohittamaan Laurin ja 5. sija oli plakkarissa. Ero kärkeen neljä ja mitaliin kolme minuuttia.

Päivän toisesta plaketista vastasi hiukan tutumpi nimi: Tytti. TyTyn ihan alku oli lupauksia antava, mutta hiukan ennen keskivaihetta tuli useampi koukku. Sija tippui kympin paikkeille. Sieltä kuitenkin noustiin tasaisesti aina kuudenneksi asti. Eroa kärkeen syntyi vajaat seitsemän minuuttia.

LS-37 tulokset R1

LS-37 tulokset R2{jcomments on}