Lotta Kirvesmies D16 sarjan hopealle SM-erikoispitkällä

Lotta kommentoi suorituksensa menneen muutamaa pikku koukkua lukuunottamatta hyvin. Matkalla meinasi tulla iso pummi, mutta Anu sattui sopivasti paikalle. Maasto oli odotettua rankempaa ja mäkeä riitti. Hyvät rata oli tehty siten, että välillä pääsi myös aivan yksin suunnistamaan.

Aleksin suoritus lähti vaihtelevasti käyntiin, muutamille rasteille tuli pientä kiertoa ja karttaa tuli luettua liian vähän. Kuitenkin kaksi ensimmäistä lenkkiä meni mallikkaasti, koska Aleksi huomasi viimeisessä kartanvaihdossa, että karttoja on paljon jäljellä. Viimeinen 8,4km oli putkiosuutta ja pian muodostui 8 hengen ryhmä. Aleksi keskittyi loppupään rastivälien lukuun ja pystyi oikomaan kärjen pienet mutkat pysyen ryhmässä mukana, vaikka välillä maha meinasi krampata. Loppu sujui hyvin ja kisasta jäi Aleksin sanojen mukaan samaan aikanaan tyytyväinen fiilis, mutta silti vähän hampaankoloon.