Portugal O Meeting 2011

 

Tiistaina loppuunsaatetun Portugalin suunnistusviikon parhaasta lahtelaistuloksesta vastasi Luukon Jukka H70-sarjan neljännellä tilallaan. Jukka nousi kokonaiskilpailussa raketin lailla ensimmäisen osakilpailun jälkeiseltä 30. tilalta, mutta aivan mitalipallille eivät eväät riittäneet. Veteraanikerhosta kivipaasimaastoihin tutustumassa olivat myös Teuvo Kämäräinen, Pertti Virtanen ja Pentti Riipinen. Kaikki pojat jatkavat vielä tutustumaan ensi viikonloppuun asti portugalilaismaastoihin.

Huusarin Pauli ja Aleksi Anttolainen kilpailivat kaksi vuotta vanhempien poikien sarjassa, mutta eivät kumarrelleet vanhimmilleen. Aleksi sijoittui nuorten maajoukkuemiehiä vilisseessä H20-sarjassa 11., ollen viimeisenä päivänä seitsemäs. Paulilla oli pienoista alkukankeutta, mutta viikon edetessä otteet paranivat.

M21A-sarjassa oli Hirvosten veljesten taistelu ja osaksi Kimmon selkäoireiden se kääntyi isoveli Juhalle 3-1. Naisissa Salla paransi paksimaisesti viikon edetessä ollen viimeisenä päivänä 11.

Pidempää kisastooria ehkä joskus myöhemmin..

Kisasivut

Kuvia reissusta