LS:n miesosastolle vahvistusta

Halikon kolmosjoukkueen ankkurina nähtiin monelle vieras, mutta myös usealle tuttu kasvo reilun kymmenen vuoden takaa. Mannan paluusta asti kestänyt harkinta-aika päättyi eilen illalla ja Juha ilmoitti vetävänsä sinivalkopunaiset värit päällensä ensi kaudella. Näin Matilaisen veljekset nousi heittämällä seuran toiseksi parhaaksi veljespariksi.

Juha nähtiin siis seuran paidassa viimeksi viime vuosituhannen jälkilöylyissä. Sen jälkeen Jyväskylän ja Kuopion maastot ovat tulleet tutuksi, kunnes tie vei taasen etelää kohti. Tosin tällä kertaa Lahdesta ohi aina pääkaupunkimme kupeeseen.

Yksi tärkeistä syistä siirrokseen oli pääsy juoksemaan isommalla prosentilla suurviestejä ja näistä ehkä suurimpana 10mila. Kaksi vuotta sitten ykkösluokitettu Juha tuokin hyvän lisän joukkuevalintoihin.

Lisää miehestä pienen haastattelun muodossa myöhemmin (Puskarasti). Lopetettakoon kuitenkin suoraan lainaukseen vaihtoilmoitussähköpostistaan joka tiivistää tavoitteet hyvin: “Edelleen sillä tasolla on tarkoitus suunnistaa että A-finaalipaikka jossain SM-kisassa olisi mahdollinen, se kun vielä edelleen puuttuu saavutuslistalta.” Ei voi kun toivoa, että sanat kohtaisi teot paremmin kuin isoveljellään.

{jcomments on}