Dambe ja Huovila Lahti-Suunnistuksen voittoihin

Paimion Rastin Inga Dambe hallitsi naisten sarjaa suvereenisti voittamalla kummankin päivän kisat selvällä erolla muihin. Kokonaistuloksissa Dambe jätti toiseksi sijoittunutta KooVeen Liisaa Anttilaa yli 12 minuuttia ja Anttilan seurakaveria Pinja Mäkistä lähes 17 minuuttia.

Miesten pääsarjassa yhtä ylivoimaista etenijää ei löytynyt, mutta Tampereen Pyrinnön Jarkko Huovila hoiti voiton kotiin selvällä yli kolmen minuutin marginaalilla. Toiseksi sijoittui Vehkalahden Veikkojen Petteri Muukkonen ja kolmanneksi Lynxin Roman Ryapolov. Myös vielä nuorten sarjoihin pääsevä Helsingin Suunnistajien Einari Heinaro selvitti Tuohijärven maastot taidokkaasti sijoittuen kokonaistuloksissa neljänneksi.

Kiitoksia kaikille mukana olleille kisailijoille kuten myös talkoolaisille! Nähdään taas ensi vuonna!

Tulokset

Kuvia