Jäsenedut

Kilpailumaksut (400 tai 250 euron maksukatto)

  • Seura maksaa nuorten sarjojen (alle 20-vuotiaat) ja aikuisten ryhmään kuuluvien osanottomaksuja 400 euroon asti.
  • Ryhmään kuulumattomien yleisten sarjojen suunnistajille ja veteraaneille maksetaan SM- ja AM-kilpailujen osanottomaksuja, sekä viisi (5) kansallista kilpailua kuitenkin maksimissaan 250 euroon asti. Viisi kansallista saa käyttää missä suunnistuksen kilpailumuodossa tahansa (kesä, pyörä, hiihto tai tarkkuus).
  • Ylimeneviltä osin seura laskuttaa osanottomaksut takaisin. Lisäksi seura laskuttaa osanottomaksun takaisin mikäli kilpailuun ei ilmoittaumisesta huolimatta ole osallistunut pois lukien lääkärintodistuksella pois jääneet.
  • Jälki-ilmoittautumisia seura ei maksa.
  • Kunto- tai avoimien sarjojen osanottomaksuja seura ei maksa.

Nuoriso- ja valmennusjaosto päättää ulkomaalaisten kilpailujen osanottomaksujen maksamisesta määrärahojensa puitteissa.

Seuralainen saa Päijäthämäläisten iltarastien kausikortin hintaan 50 €. Kausikortti oikeuttaa käymään kaikilla vuoden iltarasteilla. Erilliset sprinttisuunnistustapahtumat eivät sisälly kausikortin hintaan.

Seura järjestää monenlaista toimintaa jäsenille mm. suunnistusleirejä, harjoituksia ja kisamatkoja hyväksyttyjen määrärahojen puitteissa. Talvikaudella seuralla on salivuoro maanantai- (alle 12-v) ja perjantai-iltaisin.

Lapsille ja nuorille järjestetään lasten suunnistuskoulu ja aikuisille aloittelijoille on tarjolla aikuisten suunnistuskoulu.

Parasta Lahden Suunnistajat -37:ssä on kuitenkin ystävällinen ja lämmin ilmapiiri. Liity sinäkin iloiseen suunnistajaseuraan.

Yhteistyössä mukana