Stadissa sprintattiin

Tämän vuotinen Rasti-Jyryn järjestämä Stadisprintti juostiin Helsingin Viikinmäessä. Maastoon pääsi sekä aamu-, että iltapäivällä. Kovinta vauhtia tossua älässäläisistä liikutti Helmiina Nurmela voittaessaan D18-sarjan yhteistuloksissa. Toinen voitokkaasti sprinttikauden avannut oli D60-sarjan Anna-Lea Rantalainen.

Pääsarjojen tiukassa taistossa Valtteri Kinnunen ylsi 10-sakkiin kyseisellä sijalla ja Eerika Riutto sijoittui niukasti ulkopuolelle ollen hienosti 13.

Muihin hyviin sijoituksiin yhteistuloksissa ylsivät H14-sarjassa Aaro Yrjölä (7.), D16-sarjassa tälle kaudelle 💙❤️🤍:iin vaihtanut Siiri Honkanen (5.), D50-sarjassa Anu Nurmela (6.), D14-sarjassa Ella Hakkarainen (8.) ja D18-sarjassa Annlinn Gaasenbeek (9.).

TuMen pääsiäismaanataina järjestämien Huhti-Tempon ja Huhti-PreO’n tuloksista löytyy puolestaan Teemu Niskasen nimi sijoilta 4 ja 2.