Iltarastit 9.4.2024 Urheilukeskus

Lumitilanteesta johtuen 9.4.2024 Urheilukeskuksen metsään suunnitellut radat joudutaan pitämään korttelirasteina. Tarjolla on perinteisempää korttelirasti suunnistusta hiukan pidemmillä rastiväleillä. Muutamalla radalla kuitenkin poiketaan hiukan metsän puolelle. Maastossa on siis jonkun verran vielä lunta hidastamassa juoksua. Varautukaa tähän. HUOM! Hollolankatua ei saa ylittää. A-, B- ja C-radoilla on pakollinen tien alitus Hollolankadun alitse. Rastiväli viiva kulkee pakollisen alituskohdan läpi. Lisäksi huomioikaa kielletyt alueet. Kielletyn alueen sisällä olevien talojen tonteilla ei saa juosta.

A-rata: 4,4 km, kartan koko A3

B-rata 3,3 km, kartan koko A3

C-rata 2,5 km, kartan koko A4

D-rata 1,4 km, kartan koko A4

D2-rata 2,0 km, kartan koko A4

Mikäli mahdollista Ilmoittauduthan etukäteen Rastilippu -palvelussa, jolloin nopeutat toimintaa itse tapahtumapaikalla ja vähennät jonojen muodostumista.

Paikalla myös Suunnistajan Kauppa.