Intersport Lahti – Sprintti-iltarastit SM-sprintin tyyppimaastossa Ruoriniemessä 5.9.2023

Lahden Suunnistajat järjestää SM-sprinttiin (9.9.2023) valmistavat sprintti-iltarasti tiistai iltana aivan kilpailumaaston välittömässä läheisyydessä. Olitpa siis osallistumassa SM-sprinttiin tai et niin nyt on tarjolla erinomainen sprinttiharjoitus. Mikäli olet uusi lajin parissa ja haluat päästä kokeilemaan mistä lajissa on kyse niin meiltä löytyy ratoja myöskin sinulle.

Kartta (Jarmo Pikkarainen) ja radat (Teemu Niskanen) ovat samoilta tekijöiltä kuin SM-sprintissäkin, mikä mahdollistaa vielä paremman harjoittelun kilpailuun.

Opastus/ saapuminen:

Pysäköinti on sallittua kaupungin tontille osoitteessa Niemenkatu 75. Huomioithan että SM-sprinttiin osallistujat eivät saa saapua paikalle Niemenkatua pitkin (SM-sprintin harjoituskieltoalue). Vaunu on UPM:n parkissa (Niemenkatu 16), mutta pysäköinti tähän ei ole sallittua osallstujien toimesta.

Radat:

A: 3,5km / 18 rastia

B: 2,3km / 12 rastia

C: 2,0km / 13 rastia

D: 1,3km / 11 rastia

Harjoituksen voi tehdä kilpailunomaisesti eli kartan saa vasta lähtöhetkellä. Lähtöpaikalta K-pisteelle on lyhyt viitoitus. Tarjolla on myös irrallisia määritteitä A, B ja C radoille.

Muuta:

LS-37 iltarastien hinnasto ja maksutavat löydät täältä: https://www.ls37.fi/iltarastit/hinnat/

Tutustuthan vielä Intersport Lahti – Sprintti-iltarastien yleisiin ohjeistuksiin osoitteesta https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/

Sieltä löydät myös sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet.

Muistathan, että kyseessä on iltarastit ja valvontaa tien ylityksissä ym. ei ole, joten erityistä varovaisuutta teiden ylityksissä ja varotaan myös muita kanssaliikkujia.

Iltarastikärryltä saa myös ostettua/haettua tulevan viikon omatoimirastien karttoja.