Kompassi-viesti kuumassa Kausalassa

Lämpömittari näytti lähemmäs 30 astetta, kun torstai-iltana Kausalan hiihtomajalle kokoontui satapäinen lapsijoukko mittelöimään Päijät-Hämeen ja Kaakon suunnistusalueen Kompassi-viestin mitaleista. Joukkueita oli ilmoittautunut yhteensä 38, joista 10 oli LS:n. Aivan mahtava määrä!

Viestin kulku meni jännittävästi ja vaiherikkaasti. Ensimmäiseltä TR-osuudelta letkan kärjessä viiletti vaihtoon LS1:n Elmo Kiiskinen heti perässään VeVe ja LS2 (Siiri Siikanen) ja LS4 (Cedric Gaasenbeek). Toiselle osuudelle pääsi RR-ikäiset. Koko kärkiletkan vauhti kiihtyi niin rajuksi, että viides rasti jäi huomaamatta. Täten kärkikolmikko (LS1, VeVe ja LS2) kärsi 10 minuutin aikasakon. Oikeasti tässä vaiheessa viestiä johti siis LS4 Hertta Siikasen hienolla RR-osuuden juoksulla. Aatu Marttinen ankkuroi LS4:n Päijät-Hämeen kompassi-viestin voittoon. Asikkalan Raikas sijoittui toiseksi ja LS9 (Eerikki, Iisa, Riku) nousi pronssille. Hienoja suorituksia ja jälleen kerran tuli jokaiselle myös paljon oppia tulevia viestejä varten!

Tulokset

Tulokset Päijät-Häme

Kuvia Jussi Leinonen (@rauta_leiska) (Kuvia saa käyttää, mutta ei editoida. Kuvaaja mainittava)

Mitalistit: 1. LS4 2. AR 3. LS9 (kuva: Nathan Gaasenbeek)