Palkintosijoja SM-sprinttiviikonlopulta

Hiihtosuunnistuksen SM-kilpailut jatkuivat vauhdikkailla sprintti- ja parisprinttikilpailuilla Joutsassa kilpailukeskuksen sijaitessa Joutsan urheilukeskuksessa. Lauantaina kilpailtiin henkilökohtaisessa sprintissä. Nuorten ja pääsarjojen osalta aamupäivällä kilpailtiin karsinta, minkä perusteella määräytyi iltapäivän finaalin lähtöjärjestys . Veteraanisarjoilla puolestaan mestaruudet jaettiin aamu- ja iltapäivän yhteisaikojen perusteella. Helmiina Nurmela onnistui finaalissa hienosti ja pääsi plaketeille ollen D17-sarjassa 5. Anu Nurmela (D45) sijoittui pronssille ja Virpi Remahl (D55) oli 4.

Sunnuntain viestissä D100-sarjassa Virpi Remahl ja Anu Nurmela saivat hopeaa. Avoimessa sarjassa (ei SM-kilpailu) nuoret Eikka Kiljunen ja Elmo Kiiskinen hiihtivät hienosti sijalle 1.

Elmo ja Eikka