Mitaleita hiihtosuunnistuksen SM-keskimatkalta ja viestistä

Vuoden ensimmäiset SM-kilpailut hiihtosuunnistettiin Hauhon Sisun järjestämänä Evolla. Lauantaina matkana oli keskimatka ja sunnuntaina viestit. Vaikka olosuhteet olivatkin edeltävinä viikkoina haasteelliset vesisateineen, on Evon maasto tunnettu lumivarmuudestaan ja urasto oli hyvässä SM-kilpailujen arvolle sopivassa kunnossa. Lauantain vastaiselle yölle lupailtu runsas lumisade toteutui vähäisempänä, mutta aiheutti kelkkaryhmälle kuitenkin töitä. Seuraavan yön lumisade paransi olosuhteita metsässä entisestään viesteihin.

Lauantaina LS:lle tuli yksi mitali Anu Nurmelan ottaessa hopeaa sarjassa D45. Virpi Remahl (D55) oli 4. ja Ari Anjala (H65) 5. Kansallisena kilpailuna kilpailtiin sarjoissa H/D11 ja H/D13. Eerikki Hirvonen (H11) voitti sarjansa. H13-sarjassa Elmo Kiiskinen oli 2. ja Nilla Keskinarkaus 4.

 

Sunnuntain viestissä D150-sarjassa joukkue Virpi Remahl, Leena Keskinarkaus ja Anu Nurmela otti kultaa ja H170-sarjassa Juha Kiljunen, Ari Anjala, Marko Väisänen pronssia.