Kirsi Kiiskinen vuoden ohjaaja

Suunnistusliitto palkitsi eilen  suunnistuskoulumme rehtorin Kirsi Kiiskisen vuoden ohjaajana!

Kirsi on rehtorina koordinoinut ja ollut mukana vetämässä jo vuosien ajan suunnistuskouluamme. Suunnistuskoulun toiminta on monipuolista, kaikille sopivaa, mutta innokkaimpiakin nuoria kiitureita innostavaa. Kirsi on luonteeltaan kehittäjä, joka tekee työtään intohimosta lajiimme. Parhaalla tavalla Hippokoulun rehtorin työnsä hän kiteyttää itse:

”Lajimme ei ole niitä helpoimpia…ei lapselle eikä ohjaajalle. Pettymyksiä tulee väkisinkin ja ohjaajan tärkein tehtävä on kannustaa ja rohkaista. Laji toisaalta kasvattaa lasta myös ihmisenä ja uskon, että suunnistusta harrastavat lapset pärjäävät myöhemmin elämässä paremmin kuin hyvin!”

Näin mekin koko seurassa uskomme. Laji opettaa, pitää nöyränä, palkitsee, tuo ystäviä ja luo liikunnalle merkityksen ja tavoitteen iästä riippumatta.
Onnea Kirsi ja onnea me, että olemme saaneet ruohonjuurelle näin hyvän tekijän!