Viikonloppuna kisailtiin Nuorisoviestissä, Oravatonnissa, pysu-SM:ssä ja maailmancupissa

Lauantaina 2.10.2022 Naantalin Suovuoren urheilukeskuksessa järjestetyssä Nuorisoviestissä ?❤️?:t olivat mukana 5:llä nuorten joukkueella. A-sarjassa ykkösjoukkue oli hyvällä sijalla: 15. Joukkueessa juoksivat Hermanni Latonummi, Celine Gaasenbeek, Annlinn Gaasenbeek, Eevert Nurmela, Riku Hannula, Helmiina Nurmela ja Tuomas Makkonen.
Elmo Kiiskinen, Iisakki Latonummi, Ella Hakkarainen ja Aaro Yrjölä olivat hienosti B-sarjan 8. ja Hilla Rämä, Okko Hakkarainen, Eerikki Hirvonen ja Nilla Keskinarkaus täydensivät B-sarjan menestystä sijalla 12.
Entiset nuoret Juha Matilainen, Juha Hirvonen ja Tomi Silvonen näyttivät, että vielä heilläkin kulkee, ottaen C-sarjan kakkossijan.
Sunnuntaina Mynämäellä Oravatonnissa saavutettiin runsaasti sijoituksia 10 parhaan joukkoon ??!
Emmi Kiljunen 1. (D20), Uma Lehtonen 4. (D12), Elmo Kiiskinen 4. ja Cedric Gaasenbeek 7. (H11), Eevert Nurmela 7. (H13), Aaro Yrjölä 8. (H12), Eerikki Hirvonen 10. (H10), Ella Hakkarainen 8. (D11), Annlin Gaasenbeek 9. (D15), Juha Kiljunen 6. (H55) ja Kari Käyhkö 8. (H70).
Pyöräsuunnistuksen SM-erikospitkät puolestaan poljettiin sunnuntaina Kuortaneella. Vesa Forsblom vei voiton H50-sarjan tiukassa kilpailussa kymmenellä sekunnilla. Miesten pääsarjassa 73,2 km:n radalla Tomi Nykänen oli 3. ajalla 3:03:33. D50-sarjassa Kirsi Arvela saavutti pronssia.
Suunnistuksen Maailmancupin vuoden 2022 päätösosakilpailuissa Sveitsin Davosissa oli tänään vuorossa keskimatkan kilpailu, jossa eilen viestissä nilkkansa loukannut Karoliina Ukskoski saavutti sijan 54.