Intersport Lahti – Sprintti-iltarastit Hollolan Salpakankaalla tiistaina 4.10.

Intersport Lahti – Sprintti-iltarastit käydään Hollolan Salpakankaalla. Karttamyynti, läht sekä maali Heinsuon Urheilukeskuksessa osoitteessa Tiilijärventie 9. Monipuoliset radat kulkevat Salpakankaan liikekeskusten alueella ja tarjoavat monipuolisia haasteita. Alueen maastoa on hyödynnetty mahdollisuuksien mukaan ja K-pisteelle päästäänkin jo harrastamaan porrasjuoksua.

Opastus ja pysäköinti tapahtuu Urheilukeskuksen alueella. Kääntyminen Tiilijärventie 9 kohdalla. Paikalle pääsee myös hyvin pyörällä tai juosten.

Ilmoittautuminen tapahtuu jäähallin parkkipaikalla, jonka lähellä sijaitsevat lähtö ja maali. Lähdöt tapahtuvat klo 17.00–18.30 välisenä aikana. Radoilta täytyy olla pois viimeistään klo 19.30 mennessä. Muista ilmoittautua pois myös suunnistuksen jälkeen, jotta sinua ei aleta turhaan etsimään!

Kartta ja radat:

A-, B- ja C-radan kartan saa lähtöpaikalla. D-radoille kartan saa ilmoittautumisen yhteydessä iltarastikärryn läheisyydestä.

Lähdöstä K- pisteelle noustaan kuntoportaita. Ota huomioon mahdolliset muut portaiden käyttäjät! Maali sijaitsee myös lähitöllä.

Rastimääritteet on painettu karttoihin. Lisäksi lähtöpaikalla saatavissa myös irrallisia rastimääritteitä.

Muista noudattaa karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita ja kohteita (violetti rasteri, oliivin vihreät piha-alueet, paksut aidat sekä muurit, tumman vihreät pensasaidat ja pensaikot). Kartalla olevia kiellettyjä alueita ei ole merkitty nauhoilla maastoon.

Alla vielä ratakohtaiset matkat (mitattu lyhintä sallittua reittiä pitkin).

A-rata: 3,2 km / 15 rastia

B-rata: 2,3 km / 12 rastia

C-rata: 1,8 km / 12 rastia

D-rata: 1,0 km / 8 rastia

Kartan koko A4. Molempia mittakaavoja 1:3 000 ja 1:4 000 saatavilla. D-rata vain 1:3 000.

Tarjolla myös parisprinttiviestiharjoitus. Verryttelyt 17:30, lähtö 18:00.

Tapahtuma löytyy myös Rastilipusta.

LS-37 iltarastien hinnasto ja maksutavat löydät täältä: https://www.ls37.fi/iltarastit/hinnat/

Tutustuthan vielä Intersport Lahti – Sprintti-iltarastien yleisiin ohjeistuksiin osoitteesta https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/

Sieltä löydät myös sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet.

Muistathan, että kyseessä on iltarastit ja valvontaa tien ylityksissä ym. ei ole, joten erityistä varovaisuutta teiden ylityksissä ja varotaan myös muita kanssaliikkujia.

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

-Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille

-Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastivaunussa

-Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen

-Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen tapahtumasi.

Tervetuloa sprinttaamaan Hollolan Salpakankaalle entisiin SM-sprintin maastoihin!

Ratamestari, Teemu Niskanen

Huom! Samalla viikolla järjestettävien Hirvilammin Lumonite-omatoimirastien (5.-8.10.) karttoja on mahdollista ostaa iltarastikärrystä Sprintti-iltarastien yhteydessä.