EM katsastukset takana

EM katsastukset käytiin Tuulos / Hämeenlinna Lauantaina 9.7 keskimatka ja Sunnuntaina 10.7. suunnistettiin pitkämatka. ❤️??Karoliina Ukskoski keskimatkalta komeasti 3.sija ja pitkältämatkalta 4sija.

Karon kommentit kisoista;
No keskimatkan kisa oli tosi hyvä. Ysille tein vähän virhettä kun menin väärää nenää pitkin mutta tajusin sen onneks aika nopeasti. Pientä haparointia jossain rastinotoissa mutta oon tosi tyytyväinen lähes virheettömään suoritukseen.
Tänään suoritus ei ollut läheskään yhtä hyvä mutta riittävä. Alku oli tosi vaikeaa sekä taidollisesti että fyysisesti. Tein pientä virhettä kaikille rasteille vitoselle asti ja oli tosi vaikea saada hommaa sujumaan, mutta jaksoin taistella enkä luovuttanut niin se palkittiin ja loppurata sujui paljon paremmin kuin alku. Haastavinta oli saada toteutus sujuvaksi. Muillakin vaikutti olleen vaikeeta ja sijoitus lopulta oli yllättävänkin hyvä

Nyt jännätään kuin valinnoissa käy ja aukeaako hyvän kauden ja katsastusten myötä ovi EM kisoihin ??