Särkänniemi-suunnistuksesta elämyksiä

Muutaman poikkeusvuoden jälkeen löytyi Särkänniemi-suunnistus perinteisesti kevään suunnistuskalenterista. LS-37 lähti totuttuun tapaan kisa- ja hurvittelureissulle bussilla. Särkänniemi-suunnistus on kuulunut jo usean vuoden ajan Hippo-suunnistuskoulun ohjelmaan. Ja mikäs sen mainiointa kuin kisata aamupäivällä sprinttisuunnistaen elämyspuiston alueella ja huvitella iltapäivä Särkänniemen vempaimissa seurakavereiden kanssa ?❤️?.

Särkänniemi-suunnistus kerää ison määrän lapsia (tänä vuonna 856) ympäri Suomea ja LS:stakin oli tänä vuonna mukana ehkä jopa ennätysmäärä lapsia, yhteensä 43! Himoitun Näsinneula-pokaalin toivat kotiin Elmo Kiiskinen (H11-sarjan 2.) ja Hertta Siikanen (D9RR-sarjan 3.). 15 parhaan joukkoon kisasarjoissa pinkoivat Riku Hannula (13./H13), Aaro Yrjölä (7./H12), Hermanni Latonummi (13./H12), Eerikki Hirvonen (7./H10A), Eetu Hannonen (7./H10RR), Aaretti Latonummi (15./H9RR), Iisakki Latonummi (15./H8RR), Hilla Rämä (11./D12), Hertta Silvonen (4./D9RR) ja Hilma Pöllänen (12./D9RR).

Elmo (H11) kertoi tehneensä kolmoselle isohkon virheen, jossa tuhraantui yli minuutti lisäaikaa. Loppu sujui kuitenkin vauhdikkaasti rastilta rastille, mikä nosti nuoren miehen kakkoskorokkeelle. Hertta (D9RR) puolestaan oli vähäsanaisempi kiteyttäen pronssijuoksunsa kahteen sanaan: Hyvin meni!

Mahtava päivä!

– Hertta Siikanen

Tulokset

Onko tässä vuoden 2030 Jukola-joukkue…
Venla Ruutiainen spurttaa D8-saattajasarjassa maaliin.
Elmo Kiiskisen (H11) loppusuoran tyylinäyte.
Hertta (vas.) ja Elmo esittelevät saamiaan Näsinneula-pokaalejaan aidon Näsinneulan edustalla.