Fin5 talkoolaiseksi ja INOV8 osallistumisoikeudet

Kevät tulee vauhdilla ja lumet sulavat. On siis aika miettiä kesän kalenteria ja omia suunnitelmiaan. Seuramme järjestää Fin5-suunnistusiviikon 12.-17.7.2022 ja tätäkään tapahtumaa ei järjestetä ilman innokkaita ja aktiivisia talkoolaisia.
Käy siis sinäkin ilmoittautumassa talkoolaiseksi ja tehdään yhdessä Rastivarsojen ja Hollolan Urheilijat -46 kanssa onnistunut sekä ikimuistoinen suunnistusviikko.

Talkoolaisten ilmoittautumislomake

Nuorten suunnistajien INOV8-liigan osakilpailu järjestetään Fin5 3. osakilpailun yhteydessä ja sen myötä olemme päivittäneet seurojemme omien jäsenten osallistumisoikeuksia. Sprintin osakilpailussa 15.7 saa juosta seurojemme H/D18 ja H/D20 sarjalaiset, jotka kamppailevat INOV8-liigan kokonaiskilpailun tuloksista. H/D16 sarjalaiset ja nuoremmat saavat osallistua koko suunnistusviikolle.

Mukavaa kevään odotusta ja toivottavasti näemme Fin5-viikolla.

 

Terveisin,

Tuomo Niskanen
Fin5 2022 pääsihteeri
045 2618353
tuomo.niskanen@ls37.fi