Tonttusuunnistus

Kaikille avoin Tonttusuunnistus löytyy jälleen Tapanilan hiihtomajan lähimetsistä itsenäisyyspäivästä 6.12 lähtien joululomien yli. Kartan voit tulostaa alta itse tai hakea 7.12 lähtien Tapanilan ulko-oven viereisestä postilaatikosta. Metsässä on hiukan lunta, ja pimeäkin iskee jo kolmen jälkeen, joten kannattaa varustautua lämpimästi ja yölampulla, jos lähdet Tonttu Tohelon apuriksi hiukan myöhemmin. Koulu-ikäistä nuorempien kannattaa kiertää rata vanhempien kanssa.

Ohjeet:

Tonttu Tohelo asuu Tapanilan metsissä ja avustaa siellä joulupukkia sen verran, mitä toheloinniltaan ehtii. Tonttu Tohelolle ominaisesti intoa on vaan riittänyt jälleen enemmän kuin järkeä, ja nyt kaikki hommat ovat ihan sekaisin. Tällä kertaa Tonttu Tohelo on kadottanut pukilta saamansa viestin metsään, eikä muista millään, mitä ihmettä siinä oikein luki. Jotain jouluruokaa hänen piti tehdä, mutta mikä ihme se olikaan?

Voitko sinä auttaa Tonttu toheloa? Kierra suunnistusrata ja etsi kaikki rasteilla olevat kirjaimet. Pistä ne sopivaan järjestykseen ja Tonttu Tohelo saa tietää, mikä jouluruoka hänen oli tarkoitus tehdä joulupukin juhlapöytään.

TULOSTA KARTTA TÄSTÄ