Helteisen viikon tulossatoa

Kuluneen viikon aikana kilpailtiin Kainuun rastiviikko Suomussalmella. Aki Saari suunnisti tasaisesti sijoittuen yhteistuloksissa H21E-sarjan kolmanneksi. D21E-sarjassa Anna-Kaisa Anjala oli 5., D12TR-sarjassa Maija Koivuniemi 3., D18E-sarjassa Eerika Riutto 4. ja H85-sarjassa Esko Ranta 2.

Rastiviikon välipäivinä oli tarjolla KRV-pyöräsuunnistus. LS:n värit olivat sielläkin hienosti esillä. H50-sarjassa Vesa Forsblom voitti molemmat osakilpailut ja siten myös yhteiskilpailun Heikki Jokisen täydentäessä menestystä kolmansilla sijoillaan molemmissa kilpailuissa.

7.7. kilpailtiin myös Tampere sprint tour II. Juha Matilainen (H35) ja Kristian Leppänen (H45) suunnistivat sarjojensa voittoon.

FIN5-rastiviikon ensimmäinen osakilpailu suunnistettiin 11.7. Posiolla. Ari Anjala (H60A) otti voiton, Eikka Kiljunen (H12TR) 3., Esko Ranta (H85) 3., Virpi Remahl (D55A) 3., Elisa Mattila (D21E) 5.