Oomi Energia – omatoimisprintti-iltarastit Karistossa!

Kariston sprintti-iltarastit pidetään 3. – 6.6. alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen vielä omatoimirasteina.

Tarjolla on tällä kertaa hiukan runsaammin rasteja ja myös sen verran kiertoa, että radoille tulee vähän normaalia enemmän mittaa. Alla olevat ratojen mitat ovat suoraan mitattuna.

A-rata: 3,2 km / 27 rastia (tarjoaa haastetta kaikille). Huomioi myös radalla oleva kartan kääntö.

B-rata: 2,2 km / 19 rastia (keskivaikea, soveltuu etenkin nuorille ja kuntoilijoille)

C-rata (perherata): 1,2 km / 10 rastia (soveltuu erityisesti perheille). Perheet kiertävät C-radan ilmaiseksi)

Rasteilla on pienet, laminoidut rastilaput/-liput! Mikäli huomaat jonkun rastin kadonneen, ilmoitathan (viesti/soita) siitä numeroon +358 40 8383467.

Omatoimirastit on tarkoitettu suunnistettavaksi yksin tai perhepiirissä, ei ryhmäharjoittelua. Jokainen suunnistaa omalla vastuulla.

Tutustuthan huolella etukäteen sprinttirastien ohjeistukseen https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/ sekä sprintin kiellettyihin kohteisiin https://www.suunnistusliitto.fi/kilpailu/saannot-ja-ohjeet/sprinttisuunnistuksen-kielletyt-kohteet/

Karistonkatu on merkitty karttaan kielletyksi ratoja koskevilta osin ja sen saa ylittää vain karttaan merkityistä kohdista suojateitä pitkin! Olethan huolellinen myös muissakin tien ylityksissä.

Myös violetilla paksulla viivalla merkittyjä lisäaitoja on kartalle lisätty muutamia. Huomaa, että maastossa kyseissä paikoissa ei ole kulkua estävää aitaa tai vastaavaa, mutta kartan mukaan mennään, eli noudatathan kiellettyjä alueita ja aitoja, etkä juokse lisäaita kohdista läpi.

Pysäköinti tapahtuu lähdön ja maalin viereisellä kentällä tai kadunvarsien pysäköintipaikoilla.

 

Tervetuloa sprinttaamaan koko perheen voimin!