Hippo-suunnistuskoulu starttaa 19.4.

Lasten Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu aloittelijoille ja jo pidemmälle ehtineille noin 6-16 vuotiaille tytöille ja pojille. Suunnistuskoulussa opitaan suunnistuksen perustaitoja, tutustutaan suunnistuksen eri harjoitusmuotoihin sekä kehitetään lajitaitoja huomioiden lapsen ikä ja taitotaso. Lapset oppivat liikkumaan luonnossa ja kunnioittamaan sitä. Suunnistuskoulussa liikutaan turvallisesti eri tasoryhmissä kokeneiden ohjaajien johdolla. Suunnistus lajina tarjoaa haasteita, elämyksiä ja uusia kavereita kaikenikäisille.

Tämän kesän lasten Hippo-suunnistuskoulu alkaa maanantaina 19.4.2021 Salpausselän koulun pihalla. Tutustu sisältöön ja ohjelmaan suunnistuskoulun sivuilta. Ilmoittautuminen 18.4. mennessä. Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät myös suunnistuskoulun sivuilta.

Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin!

Yhteistyössä Päijät-Hämeen Osuuspankki