Hippo-suunnistuskoulu alkoi aurinkoisessa säässä

Lasten Hippo-suunnistuskoulu starttasi maanantaina aurinkoisessa säässä Salpausselän koulun pihalla. Karttamerkkejä  oli opettelemassa noin 70 lasta. Muutamia kymmeniä huoltajia oli myös mukana ja kuuntelemassa suunnistuskouluinfoa.

Leimausrata näyttää olevan vuodesta toiseen lasten suosikki! Oli hienoa nähdä, kun lapset yhä uudestaan ja uudestaan yrittivät parantaa omaa leimausrata-aikaansa. Pientä kisailuakin näytti syntyvän 🙂 Aktiivisuutta seurataan syksyn aikana Hippo-passeilla ja 50 suunnistusta-lomakkeella. Innokkaasti alettiin keräämään myös suoritusmerkintöjä. Aktiivisuudesta palkitaan kauden loputtua.

Suunnistuskoulu jatkuu ensi maanantaina vanhalla raviradalla. Teemana on kartan suuntaaminen, suunnan otto ja suunnassa kulku. Toki etenkin uusien suunnistuskoululaisten on hyvä jatkaa vielä karttamerkkien opettelua. Vielä ehtii mukaan, jos eka kerta meni sivusuun ?

https://www.ls37.fi/suunnistuskoulut/lasten-suunnistuskoulu/

Oravat kerääntyneet leimausradalle.
Karttamerkkibingossa oli muutama haastavampi karttamerkki.
Leimausradalla tuli jo pientä kisailua.
Hippo-passeihin saatiin ensimmäinen suoritusmerkintä.