PALUU NORMAALEILLE ILTARASTEILLE ALOITETAAN 7.7. NASTOLASTA

Ensimmäiset normaalit iltarastit rajoitusten purkamisen jälkeen järjestetään Rakokiven kartalla Nastolan urheilukeskuksesta. Maaston jakaa suurehko suoalue ja pidemmät radat käyvät myös sen toisella puolella. Lyhyemmät radat kulkevat urheilukeskuksen ulkoilureittien rikkomassa maastossa, missä suurin osa rasteista sijaitsee.  Tältä alueelta löytyy myös pystyvihreitä alueita. Polkujen runsaus yhdistettynä hidastavaan maapohjaan ja mäkisyyteen lisääkin haastetta reitinvalintaan.

Tiistaina suunnistamaan pääsee klo 17-19. Rastiliput (ilman koodeja ja leimasimia) jäävät metsään omatoimisuunnistusta varten lauantai-iltaan 11.7. saakka. Omatoimisuunnistuksen karttoja (7 €) voi tulostaa Rastilippu -palvelusta kirjautumisen ja ilmoittautumisen jälkeen. Suora linkki tämän tapahtuman sivulle Rastilipussa on tässä.

Syksyn EMTBOC tai WMMTBOC kisoihin osallistujat huomatkaa, että iltarastit järjestetään kilpailukieltoalueella.

Ratapituudet ja rastien määrät:

A: 6,7 km 16 rastia
B: 5,1 km 13 rastia
C: 3,6 km 10 rastia
D: 1,5 km 5 rastia

Tarviketäydennystä iltarasteilla tarjoaa Suunnistajan kauppa!

Iltarasteja tukee Avenla.
avenlalogo

Iltarastien ja kaikkien kanssasuunnistajien turvallisuuden takaamiseksi noudatamme korona-ajan yleisiä ohjeita. Muistakaa, että mukana on myös riskiryhmiin kuuluvia suunnistajia!

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

  • Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille
  • Avaimet säilytetään itse, avainteline ei ole käytössä
  • Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastikärryllä
  • Metsään pääsee klo 17-19, joten kannattaa hyödyntää koko aikaväli, aikaisemmin lähtijöitä on ollut yleensä eniten heti alussa. Paluu metsästä viimeistään klo 20.30.
  • Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen
  • Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen Paikan päällä käteisellä maksettaessa vain tasaraha on mahdollinen!
  • Silloin, kun omatoimirasteja on tarjolla, niitä suositellaan erityisesti heille, jotka kuuluvat mahdollisiin riskiryhmiin tai myös heille, joille tulospalvelu ei ole niin oleellinen ja tärkeä asia