Viikkorastit Kukkolanharjulla 22.-28.6.

Kesäkuun viimeiset iltarastit suunnistetaan edelleen omatoimisina Hämeenkosken Kukkolanharjulla. Mäntykankaista ja suppa-alueesta koostuva maasto on kokenut viime vuosina paljon metsänhoidollisia toimenpiteitä, mutta niiden osuus radoilla on pyritty minimoimaan.

A-rataa (5,1km) rytmittävät lyhyet rastinottopätkät syheröisessä supikossa ja nautinnolliset jolkotteluvälit mäntykankailla ja harjujen päällystöillä. Monella välillä on tarjolla peurojen ja kauriiden valmiiksi tallaamia kulku-uria.

B-rata (3,6km) noudattelee A-radan linjoja, mutta oikaisee pidemmät kangasvälit tarjoten koko ajan mukavaa suppakuuria. Jos malttaa irrottaa katseen hetkeksi kartasta voi molemmilla radoilla ihailla myös järvimaisemaa ja bongata Hämeenkosken kirkon ja kellotapulin.

D-radalla (1,2km) on oma lähtö- ja maalipaikka, hieman lähempänä parkkia ja rata tukeutuu polkuihin. Parilla viimeisellä välillä on alla tosin vain juontouria, jolloin rastien löytäminen heinikossa voi olla haasteellisempaa.

Parkkipaikkana on käytössä Kaunkorven kylän sorakuoppa Kaunkorventien eteläpuolella, joka on jo tuttu aiemmilta vuosilta. Osoite kuopalle on suurin piirtein Kaunkorventie 287, Hämeenkoski. Noudattakaa varovaisuutta liikkuessanne jalan Kaunkorventiellä.

Nautinnollisia suunnistushaasteita!
Ratamestarit
Saara Kukkonen ja Paavo Nikkari

Karttamaksu on 5€, mutta alle 20-vuotiaat, valmennusryhmiemme jäsenet, iltarastien kausikortin lunastaneet, sovitut yhteistyökumppanit sekä muut sovitut tahot suunnistavat edelleen ilmaiseksi.

HUOM! Rastilippu-palveluun on nyt lisätty uusi toiminto, jonka avulla voi heti maksun jälkeen itse ladata kartan palvelusta. Rastilipussa voi tulostaa karttansa vain kertamaksun suorittavat. Kausikortilla maksavat, alle 20-vuotiaat sekä muut edun saajat voivat ilmoittautua toimistoon viikkorastikarttojen postituslistalle. Seuraavan viikon kartat lähetetään aina automaattisesti listalla oleville pyytämättä. Sovitut yritykset pyytävät kartan erikseen toimistolta.

Rastipisteissä on tällä kertaa A4-kokoa olevat laminoidut paperiliput ja ne ovat metsässä koko viikon 20.4-26.4. Jos lippuja viedään, ilmoitattehan asiasta toimistoomme toimisto@ls37.fi tai somekanavissamme!

Toimi seuraavalla tavalla:

  1. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään Rastilippu-palveluun, josta löydät kaikki kuntorastit rastilippu.fi
  2. Valitse Päijäthämäläiset iltarastit
  3. Valitse sen viikon tapahtuma, joka on kulloinkin voimassa ja ilmoittaudu. Suora linkki tämän viikon tapahtumaan on tässä.
  4. Maksa 5€:n iltarastimaksu Rastilippu-palvelun kautta tai seuramme tilille IBAN: POP-Trio FI38 5612 1120 3225 62. Käytössä myös Sporttipassi (E-passi), Easybreak ja Smartum e-maksut.
  5. Tulosta kartta suoraan Rastilippu-palvelusta maksettuasi tai lähetä sähköposti ja ratatoiveesi osoitteeseen toimisto@ls37.fi ja saat paluuviestinä radan tulostettavaksi (Huom! työntekijämme on toimistolla vain ma-pe klo 9.00-14.00)

Tulosta kartta ensisijaisesti kotona, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, voit noutaa kartan Tapanilan Hiihtomajalta toimistostamme arkisin klo 13.00-14.00 välillä. Huom! Tapanilan muut toiminnot ovat kiinni ja ovet lukossa, joten ilmoita hausta etukäteen.