Viikkorastit Karistossa 18.-24.5.

Kariston ulkoilumaasto ja Helsinki-moottoritien länsipuolen mäkialue ovat pääosin hyväkulkuista ja mielekästä suunnistusmaastoa. Kariston puoleinen kartta on juuri päivitetty Pikkaraisen Jarmon toimesta. Niin Kariston mäki kuin motarin länsipuoli ovat suosittua ulkoilualuetta, minkä takia maastossa on paljon polkuja, joista aivan heikompia ei ole merkattu karttaan. Pidemmät radat A ja B menevät myös Helsinki-moottoritien länsipuolelle. Ratamestari Mikko Ilmonen, apunaan Petri ja Kirsi Kiiskinen, on suunnitellut runsasrastiset radat, joten suunnistajalta vaaditaan tarkkuutta. Parkkialue sijaitsee Karistossa Kanavanbulevardilla.

Parkkipaikka sekä lähdön ja maalin sijainti.

Ratavaihtoehdot:
A-Rata on 4.9km, 15 rastia, vaativahko, radalla on muutama hieman haasteellisempi rastipiste.
B-Rata on 4.0km, 10 rastia, keskivaikea, rastiväleillä voi tukeutua polkuihin.
D-Rata on 1.6km, 6 rastia, tukeutuu polkuihin, joten sopii vähemmän kokeneille suunnistajille ja lapsille.

Karttamaksu on 5€, mutta alle 20-vuotiaat, valmennusryhmiemme jäsenet, iltarastien kausikortin lunastaneet, sovitut yhteistyökumppanit sekä muut sovitut tahot suunnistavat edelleen ilmaiseksi. HUOM! Rastilippu-palveluun on nyt lisätty uusi toiminto, jonka avulla voi heti maksun jälkeen itse ladata kartan palvelusta. Rastilipussa voi tulostaa karttansa vain kertamaksun suorittavat.

Tämä tapahtuma löytyy Rastilipusta suoraan tästä linkista. Kausikortilla maksavat, alle 20-vuotiaat sekä muut edun saajat voivat ilmoittautua toimistoon viikkorastikarttojen postituslistalle. Seuraavan viikon kartat lähetetään aina automaattisesti listalla oleville pyytämättä. Sovitut yritykset pyytävät kartan erikseen toimistolta.Rastipisteissä on jälleen oikeat rastiliput koodeilla ja ne ovat metsässä koko viikon ma-su. Jos lippuja viedään, ilmoitattehan asiasta toimistoomme toimisto(at)ls37.fi tai somekanavissamme!

Toimi seuraavalla tavalla:

1. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään Rastilippu-palveluun osoitteessa https://www.rastilippu.fi/, josta löydät kaikki kuntorastit.

2. Valitse Päijäthämäläiset iltarastit

3. Valitse sen viikon tapahtuma, joka on kulloinkin voimassa ja ilmoittaudu. Ratavaihtoehtoja on tällä kertaa 3 kpl: A 4,9km, B 4,0km ja D 1,6km. Lisäksi voi tilata ns. Kaikki rastit -kartan ja suunnitella itselleen sopivan radan.

4. Maksa 5€:n iltarastimaksu Rastilippu-palvelun kautta tai seuramme tilille IBAN: POP-Trio FI38 5612 1120 3225 62. Käytössä myös Sporttipassi (E-passi), Easybreak ja Smartum e-maksut.

5. Tulosta kartta suoraan Rastilippu-palvelusta maksettuasi tai lähetä sähköposti ja ratatoiveesi osoitteeseen toimisto(at)ls37.fi ja saat paluuviestinä radan tulostettavaksi (Huom! työntekijämme on toimistolla vain ma-pe klo 9.00-14.00)

Tulosta kartta ensisijaisesti kotona, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, voit noutaa kartan Tapanilan Hiihtomajalta toimistostamme arkisin klo 13.00-14.00 välillä. Huom! Tapanilan muut toiminnot ovat kiinni ja ovet lukossa, joten ilmoita hausta etukäteen.

Kariston viikkorastien isäntänä

suunnistajan kauppa oranssi