Suunnistuksen SM-sprintti 2023 Lahdessa

Lahden Suunnistajat -37 järjestää vuoden 2023 SM-sprintin Lahdessa. Tarkemmat yksityiskohdat seura pitää piilossa loppumetreille asti. Tavoitteena on järjestää Suomen kaikkien aikojen suurin ja hienoin SM-sprintti. Vuonna 2023 Hollolan Urheilijat -46 järjestää samana viikonloppuna SM-viestin. Nykyinen osanottajaennätys SM-sprintissä on vuodelta 2014 Hollolassa.

Tänä vuonna Lahden Suunnistajat järjestää Launeella Viestiliigan Sprinttiviestin sekä viestin yhteydessä sprinttikansallisen, mistä aloitetaan sprinttikilpailujen sarja kohti vuotta 2023. Vuodelle 2021 on myös suunnitteilla sprintin osalta jotain suurta ja kaunista, mutta siitä julkaistaan yksityiskohtia kevään myötä mikäli planeettojen asennot ovat Vuoden Urheiluseuralle jälleen suotuisat.

Kartta- ja kilpailujärjestelyjaoston puolesta,
Ville Kauppi