Alle 12-vuotiaiden pihasuunnistukset ja saliharkat

Ennen Hippo-suunnistuskoulun päätöskertaa (pimeäseikkailu 7.10.) järjestetään alle 12-vuotiaille pihasuunnistukset Kärpäsen koululla (Kasakkamäentie 1) kahtena maanantaina 23.9. ja 30.9. klo 18-19. Ulkoliikuntavarustus.

Noin 7-12 -vuotiaille seuran jäsenille suunnatut saliharjoitukset alkavat Hippo-suunnistuskoulun päätyttyä Kärpäsen koulun liikuntasalissa maanantaisin klo 18-19 (ensimmäinen kerta salissa 14.10.). Syyslomalla ei ole saliharjoitusta. Sisäliikuntavarustus.

Niin pihasuunnistuksissa kuin saliharkoissa on paikalla vain yksi ohjaaja. Pihasuunnistuksissa voi jättää lapsen itsekseen osallistumaan, jos uskoo, ettei hän häviä koulun ympäriltä olevalta alueelta ja kykenee itsenäisesti suunnistamaan radan läpi. Saliharkkoihin lapsen voi jättää osallistumaan yksin tai halutessa/tarvittaessa huoltaja voi olla tunnilla mukana.