AM-yö, sprintti ja Kultainen Kompassi

EetuG

13-14 vuotiaiden Kultaisen Kompassin finaali kilpailtiin Tampereen Niihamassa. LS:n väreistä Päijät-Hämeen joukkueessa juoksivat Eetu Granqvist, Eevi Kiljunen ja Jenni Leppänen ja hyvin jouksivatkin. Myös naapuriseurojen juoksijat tekivät hyviä juoksuja ja joukkueen sijoitus parani viime vuodesta yhdellä ollen viides. Neljäs sija jäi vain yhden pisteen päähän, eikä pronssiinkaan eroa jäänyt kuin vajaat kymmenen pistettä. Tulokset löytyvät täältä.

AM-yö kilpailtiin perjantaina Purnuvuoren maastoissa Hartolassa. Pääsarjojen voitot korjasivat miehissä Saaren Aki ja naisissa Anna-Kaisa Anjala. Mitalin täyteiset tulokset löytyvät linkin takaa.

Lauantaina sprintattiin Mikonpäivän sprintin merkeissä Tampereen Linnainmaalla. Parasta vauhtia seuralaisista piti Remahlin Virpi voittaen D50 sarjan. Lilia Karttunen suunnisti hienosti kolmanneksi D16 sarjassa. Yli 60 kilpailijan H14 sarjassa Eetu Granqvist piti mainiota vauhtia ollen sarjansa 5. Oman kilpailu-uransa ensi askeleet H8RR sarjassa otti Eerikki Hirvonen. Hienoa! Tulokset täällä.